fbpx

Πρακτικές δοκιμασίες Ελλήνων Εξωτερικού για ΤΕΦΑΑ

Από το Υπουργείο Παιδείας υπενθυμίζεται ότι η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων Ελλήνων του εξωτερικού για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α, θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο τόπος και το αναλυτικό πρόγραμμα υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για επιλογή στα τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α) θα γνωστοποιηθεί στους υποψηφίους που εξετάζονται στην Αθήνα από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (τηλ. 210-4130280), και στους υποψηφίους που εξετάζονται στη Θεσσαλονίκη από τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης (τηλ. 2310-503786).

Οι υποψήφιοι για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με:
– Δελτίο εξεταζομένου
– Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο
– Δύο (2) πρόσφατες μικρές φωτογραφίες
– Πρόσφατη ακτινογραφία θώρακα με φωτογραφία του υποψηφίου (πάνω στην ακτινογραφία) καθώς και με σφραγίδα, υπογραφή και με γνωμάτευση του ιατρού
– Πρόσφατη βεβαίωση οπτικής οξύτητας (να αναγράφεται για τον κάθε οφθαλμό) και αντίληψης χρωμάτων
– Πρόσφατο καρδιογράφημα, συνοδευόμενο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ με τη γνωμάτευση του γιατρού.

Οι υγειονομικές εξετάσεις (ακτινογραφία, καρδιογράφημα, βεβαίωση οπτικής οξύτητας) μπορεί να είναι από νοσηλευτικό ίδρυμα του δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή από ιατρό του δημοσίου, ή από ιδιώτη ιατρό.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερώνονται από τις ιστοσελίδες των ανωτέρω Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:
https://dide-peiraia.att.sch.gr
https://dide-a.thess.sch.gr

Ετικέτες: