Εγγραφές Χειμερινών Μαθημάτων από το Φροντιστήριο αξία

Η έναρξη του σχολικού έτους 2018-2019 σηματοδοτεί για εμάς, τη διεύθυνση του ομίλου αξία, την αφετηρία για ένα ακόμη πιο δυναμικό και σαφώς πιο απατητικό ξεκίνημα. Παρακολουθώντας συνεχώς τα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας μας, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις του κάθε συστήματος εισαγωγής στις πανεπιστημιακές σχολές, προσαρμόζοντας τα προγράμματα σπουδών και τις υπηρεσίες μας στις νέες εκπαιδευτικές ανάγκες και στις συνεχείς αλλαγές που συντελούνται στον εκπαιδευτικό χώρο.

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων αξία, δεν αποτελεί μια ακόμη αλυσίδα φροντιστηρίων που διεκπεραιωτικά-τυπικά επιτελεί τα καθήκοντά της απέναντι στο μαθητή και την οικογένειά του. Οι εκπαιδευτικοί-επιστήμονες που στελεχώνουμε αυτόν τον Όμιλο αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες και τις ανάγκες των μαθητών μας και στηρίζουμε τόσο εκπαιδευτικά όσο και ψυχικά – ηθικά αυτούς και τις οικογένειές τους σε μία εποχή που η σωστή επιλογή σπουδών και επαγγέλματος αποτελεί αναμφισβήτητη αξία.

Σύμμαχο μας για την επίτευξη αυτού του στόχου, αποτελεί το εδώ και 18 χρόνια ουσιαστικό εκπαιδευτικό μας έργο όπως είναι η πρότυπη διδασκαλία-τεχνική-μεθοδολογία , τα ομοιογενή τμήματα , η διδασκαλία της ύλης από μηδενική βάση , τα βιβλία των συγγραφικών ομάδων των καθηγητών μας, τα προγράμματα σπουδών και ο επαγγελματικός προσανατολισμός.Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε και το ρόλο που διαδραματίζει η σχολή γονέων ,που έχουμε εντάξει στο πρόγραμμά μας, στην ανάλογη ψυχολογική υποστήριξη γονέων και μαθητών σε μια ακόμη πρωτοβουλία που λαμβάνουμε προκειμένου να σταθούμε επάξια  στην προσπάθεια που καταβάλουν.

Θεμέλιο λίθο και επιστέγασμα όλων των παραπάνω υπηρεσιών αποτελεί το προσωπικό μας ενδιαφέρον και η φιλοδοξία μας να εξελισσόμαστε στον επιστημονικό και παιδαγωγικό τομέα συνεχώς, γιατί ξέρουμε ότι έτσι θα προσφέρουμε το καλύτερο στους μαθητές μας. Γι’ αυτό μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως μέσα από την αξία δίνουμε ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ και στις επιλογές του.

Προσκαλούμε λοιπόν εσάς , που μαζί μ’ εμάς, βιώνετε την αγωνία των νέων μας για το μέλλον τους σε μια τόσο απαιτητική και ανταγωνιστική εποχή να γνωρίσετε τους ανθρώπους που στελεχώνουν τον Όμιλο Φροντιστηρίων αξία. Έτσι θα πεισθείτε για την ΑΞΙΑ ΤΗΣ  ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ.


Οι Εγγραφές Χειμερινών Μαθημάτων ξεκίνησαν!
Επικοινωνήστε μαζί μας και πληροφορηθείτε για τα νέα τμήματα του Ομίλου Φροντιστηρίων αξία.

Εγγραφές Χειμερινών Μαθημάτων από το Φροντιστήριο αξία – Έναρξη Σχολικού Έτους 2016 – 2017

Εγγραφές Χειμερινών Μαθημάτων για την επιτυχή προετοιμασία κάθε μαθητή Λυκείου & Γυμνασίου, με τα εφόδια για να αντεπεξέλθει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων αξία προσφέρει Εγγυημένη Προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις πετυχαίνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα.


Παρακάτω μπορείτε να πληροφορηθείτε για τους Επιτυχόντες του Ομίλου Φροντιστηρίων αξία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017:

Επιτυχόντες Φροντιστηρίων αξία Πανελλαδικές 2017


Εγγραφές Χειμερινών Μαθημάτων από το Φροντιστήριο αξία – Έναρξη Σχολικού Έτους 2016 – 2017

Εγγραφές Χειμερινών Μαθημάτων ξεκίνησαν!
Επικοινωνήστε μαζί μας και πληροφορηθείτε για τα νέα τμήματα του Ομίλου Φροντιστηρίων αξία.

Ετικέτες: