fbpx

Προετοιμασία υποψηφίων μαθητών για εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια 2018

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων αξία εξειδικεύεται στην προετοιμασία υποψηφίων μαθητών για εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια. Στηρίζουμε και προετοιμάζουμε τον μαθητή, και αυτό το διδακτικό έτος, για την εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια.

Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων
Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο
Λοιπά Πρότυπα Γυμνάσια

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης αξία, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις
για την προετοιμασία των παιδιών σας για την εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια.
Στην περιοχή της Αττικής στην κατηγορία αυτή ανήκουν πλέον, το «Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων», το «Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο», το «Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης» και το «Πρότυπο Γυμνάσιο Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά».

Προετοιμασία υποψηφίων μαθητών για εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια 2018

Προετοιμασία υποψηφίων μαθητών για εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια 2018

Τί παρέχουμε στους μαθητές:
Φροντιστηριακή διδασκαλία μέσω της συνεργασίας εξειδικευμένων καθηγητών και δασκάλων
Παροχή σημειώσεων με σχετικά θέματα και τις λύσεις τους
Εξετάσεις προσομοίωσης

Σκοπός μας:
Απόκτηση μαθηματικού και γλωσσικού τρόπου σκέψης
Εξοικείωση με τη διαδικασία των εξετάσεων

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210-6849156

proetoimasia_mathitwn_gia_protypa_gymnasia_frontistirio_axia_2016

Περισσότερες Πληροφορίες για τα Πρότυπα Γυμνάσια / Πρότυπα σχολεία:

Οι εξετάσεις για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα Σχολεία καθιερώθηκε το 2013. Από το 2015 το θεσμικό καθεστώς της λειτουργίας των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων, διαφοροποιήθηκε και τα Πρότυπα σχολεία αυτά διαχωρίζονται σε Πειραματικά και σε Πρότυπα.

Στα Πειραματικά σχολεία οι μαθητές εγγράφονται κατόπιν κλήρωσης, ενώ στα Πρότυπα Γυμνάσια (Πρότυπα σχολεία), που πλέον είναι το Βαρβάκειο Πρότυπο Γυμνάσιο, το Πρότυπο Γυμνάσιο Αναβρύτων, το Πρότυπο Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, το Πρότυπο Γυμνάσιο Ιωνιδείου Σχολής και το Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων, οι μαθητές εισάγονται κατόπιν ειδικών εξετάσεων.

Στα Πρότυπα Λύκεια (Πρότυπα σχολεία) εισάγονται οι μαθητές που αποφοιτούν από τα Πρότυπα Γυμνάσια (Πρότυπα σχολεία), ενώ τυχούσες κενές θέσεις καλύπτονται κατόπιν ειδικών εξετάσεων.

Η εισαγωγή όλων των μαθητών στην Α’ τάξη των Προτύπων Γυμνασίων (Πρότυπα σχολεία) γίνεται με γραπτή δοκιμασία στα παρακάτω μαθήματα:
Νεοελληνική Γλώσσα
Μαθηματικά

Οι μαθητές αξιολογούνται σε γνώσεις και δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο Δημοτικό Σχολείο, σχετικά με τη Νεοελληνική Γλώσσα και τα Μαθηματικά. Οι μαθητές θα εξεταστούν στα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα, στο πλαίσιο μιας ενιαίας δίωρης δοκιμασίας.

Ειδικότεραοι μαθητές για την εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια (Πρότυπα σχολεία) εξετάζονται :

Στην Κατανόηση Κειμένων Ελληνικής Γλώσσας ελέγχονται οι ικανότητες των μαθητών στην ανάγνωση, στην Κατανόηση γραπτών κειμένων ποικίλων ειδών και περιεχομένου (λογοτεχνικά κείμενα, άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών, δοκίμια) και στην παραγωγή γραπτού λόγου.

Στα Μαθηματικά ελέγχονται οι ικανότητες των μαθητών στην κατανόηση και επίλυση προβλημάτων που αντιστοιχούν στο γνωστικό τους επίπεδο.
Τα γραπτά δοκίμια βαθμολογούνται από 60 έως 120 μόρια (60 μόρια ανά γνωστικό πεδίο) με άριστα τα 120 μόρια.

Τα Φροντιστήρια αξία και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, έχοντας πολυετή εμπειρία στην παροχή ποιοτικών και αποτελεσματικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών σχεδίασαν ένα ειδικό πρόγραμμα εντατικής ενίσχυσης των μαθητών οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις των Πρότυπων Γυμνασίων (Πρότυπα σχολεία).

Δείτε τα σχετικά ενημερωτικά φυλλάδια:
   

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210-6849156

Δείτε την ανακοίνωση για τα Πρότυπα Σχολεία / Πρότυπα Γυμνάσια σε PDF: Προετοιμασία υποψηφίων μαθητών για εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία 2018.pdf

Μείνετε συντονισμένοι, κάνοντας like στην σελίδα των Φροντιστηρίων αξία στο Facebook, για να ενημερώνεστε άμεσα σχετικά με όλα τα εκπαιδευτικά νέα.


Μάθετε τα πάντα για τα Πρότυπα Σχολεία πατώντας παρακάτω:

Προετοιμασία μαθητών Δημοτικού για εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία Προετοιμασία μαθητών Δημοτικού για εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία

Ετικέτες: