fbpx

Πώς να περάσετε στην σχολή ΑΕΙ ή ΤΕΙ που θέλετε

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να πετύχετε τον στόχο σας, στοχεύοντας στην σχολή ΑΕΙ ή ΤΕΙ που σας ταιριάζει, πώς να περάσετε σε αυτήν.
Εμπιστευθείτε μας, βλέποντας παρακάτω τους Επιτυχόντες των Φροντιστηρίων μας.


Οι Εγγραφές Χειμερινών Μαθημάτων συνεχίζονται!
 Επικοινωνήστε μαζί μας και πληροφορηθείτε για τα νέα τμήματα του Ομίλου Φροντιστηρίων αξία.


Η έναρξη του σχολικού έτους 2016-2017 σηματοδοτεί για εμάς, τη διεύθυνση του ομίλου αξία, την αφετηρία για ένα ακόμη πιο δυναμικό και σαφώς πιο απατητικό ξεκίνημα.
Καθώς το νέο σύστημα πρόσβασης για τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποτελεί γεγονός για τα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας μας, θεωρούμε υποχρέωση και ευθύνη μας ν’ ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις αυτού του συστήματος προσαρμόζοντας τα προγράμματα σπουδών και τις υπηρεσίες μας στις νέες εκπαιδευτικές ανάγκες και στις συνεχείς αλλαγές που συντελούνται στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Οι εκπαιδευτικοί-επιστήμονες που στελεχώνουν τον Όμιλο αξία, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες και τις ανάγκες των μαθητών μας και στηρίζουμε τόσο εκπαιδευτικά όσο και ψυχικά – ηθικά αυτούς και τις οικογένειές τους σε μία εποχή που η σωστή επιλογή σπουδών και επαγγέλματος αποτελεί αναμφισβήτητη αξία.

Σύμμαχο μας για την επίτευξη αυτού του στόχου, αποτελεί το εδώ και 16 χρόνια ουσιαστικό εκπαιδευτικό μας έργο όπως είναι η πρότυπη διδασκαλία-τεχνική-μεθοδολογία , τα ομοιογενή τμήματα , η διδασκαλία της ύλης από μηδενική βάση , τα βιβλία των συγγραφικών ομάδων των καθηγητών μας, τα προγράμματα σπουδών και ο επαγγελματικός προσανατολισμός.Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε και το ρόλο που διαδραματίζει η σχολή γονέων ,που έχουμε εντάξει στο πρόγραμμά μας, στην ανάλογη ψυχολογική υποστήριξη γονέων και μαθητών σε μια ακόμη πρωτοβουλία που λαμβάνουμε προκειμένου να σταθούμε επάξια  στην προσπάθεια που καταβάλουν.

Θεμέλιο λίθο και επιστέγασμα όλων των παραπάνω υπηρεσιών αποτελεί το προσωπικό μας ενδιαφέρον και η φιλοδοξία μας να εξελισσόμαστε στον επιστημονικό και παιδαγωγικό τομέα συνεχώς, γιατί ξέρουμε ότι έτσι θα προσφέρουμε το καλύτερο στους μαθητές μας. Γι’ αυτό μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως μέσα από την αξία δίνουμε ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΗ και στις επιλογές του.

Προσκαλούμε λοιπόν εσάς , που μαζί μ’ εμάς, βιώνετε την αγωνία των νέων μας για το μέλλον τους σε μια τόσο απαιτητική και ανταγωνιστική εποχή να γνωρίσετε τους ανθρώπους που στελεχώνουν τον Όμιλο Φροντιστηρίων αξία. Έτσι θα πεισθείτε για την ΑΞΙΑ ΤΗΣ  ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν θεμέλιο λίθο στην επίτευξη του στόχου κάθε μαθητή για να περάσει στην σχολή ΑΕΙ ή ΤΕΙ που θέλει.


Οι Εγγραφές Χειμερινών Μαθημάτων συνεχίζονται!
 Επικοινωνήστε μαζί μας και πληροφορηθείτε για τα νέα τμήματα του Ομίλου Φροντιστηρίων αξία.

Εγγραφές Χειμερινών Μαθημάτων από το Φροντιστήριο αξία – Έναρξη Σχολικού Έτους 2016 – 2017

Εγγραφές Χειμερινών Μαθημάτων για την επιτυχή προετοιμασία κάθε μαθητή Λυκείου & Γυμνασίου, με τα εφόδια για να αντεπεξέλθει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων αξία προσφέρει Εγγυημένη Προετοιμασία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις πετυχαίνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα.


Παρακάτω μπορείτε να πληροφορηθείτε για τους Επιτυχόντες του Ομίλου Φροντιστηρίων αξία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016:

 Επιτυχόντες Φροντιστηρίων αξία Πανελλαδικές 2016

Επιτυχόντες Φροντιστηρίων αξία - Πανελλαδικές 2016 - Σχολές ΑΕΙ


Εγγραφές Χειμερινών Μαθημάτων από το Φροντιστήριο αξία – Έναρξη Σχολικού Έτους 2016 – 2017

Εγγραφές Χειμερινών Μαθημάτων συνεχίζονται!
Επικοινωνήστε μαζί μας και πληροφορηθείτε για τα νέα τμήματα του Ομίλου Φροντιστηρίων αξία.

Ετικέτες: