Θέλεις να σπουδάσεις Ψυχολογία; Δες τα νέα τμήματα που προστίθενται στο Μηχανογραφικό!

Η Ψυχολογία είναι μία συναρπαστική επιστήμη! Ο πιο προφανής λόγος για να σπουδάσεις Ψυχολογία είναι η ειδική γνώση που θα αναπτύξεις για το νου, τον εγκέφαλο και την ανθρώπινη συμπεριφορά, καθώς οι σχετικές σπουδές καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η γνωστική ψυχολογία, η κοινωνική, η αναπτυξιακή ψυχολογία, η ψυχολογία της εκπαίδευσης, η ψυχολογία της άσκησης και του αθλητισμού. Ωστόσο, η Ψυχολογία σήμερα, βρίσκει εφαρμογές σε πολυάριθμους κλάδους, συχνά φαινομενικά άσχετους, όπως η Διοίκηση και το Μάρκετινγκ και κοινωνικά φαινόμενα, όπως η Διαπολιτισμικότητα.

Παρακάτω παρατίθενται τα νέα τμήματα Ψυχολογίας που αναμένεται να συμπεριληφθούν στο Μηχανογραφικό Δελτίο προκειμένου να γνωρίζει ο/ η υποψήφιος/ α τις επιλογές του. Πιο συγκεκριμένα, στα παραδοσιακά τμήματα:
• Τμήμα Ψυχολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (Αθήνα)
• Τμήμα Ψυχολογίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο (Αθήνα)
• Τμήμα Ψυχολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (Θεσσαλονίκη)
• Τμήμα Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης (Ρέθυμνο)

Έρχονται να προστεθούν δύο νέα:
• Τμήμα Ψυχολογίας, πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (με έδρα τα Ιωάννινα), το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020
• Τμήμα Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (με έδρα το Βόλο), το οποίο δεν θα λειτουργήσει πριν το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Επιμέλεια Κειμένου: Αλεξιάδου Ειρήνη, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας EMPLOY

Πηγή: e-employ.gr

Μείνετε συντονισμένοι, κάνοντας like στην σελίδα των Φροντιστηρίων «αξία» στο Facebook, για να ενημερώνεστε άμεσα σχετικά με όλα τα εκπαιδευτικά νέα.

Ετικέτες: