fbpx

Ενημέρωση για τον τρόπο Λειτουργίας των Φροντιστηρίων αξία – Χαλάνδρι

Αγαπητοί μας γονείς-μαθητές,

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο προγραμματισμός μας για την επόμενη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει με γνώμονα πάντα τη διατήρηση και την επαύξηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίσαμε έπειτα από ώριμη σκέψη, ότι εφεξής τα μαθήματα της Δευτέρας και Τρίτης τάξης Λυκείου των Φροντιστηρίων μας στο Χαλάνδρι (Κέντρο-Τούφα-Κάτω) θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά στα κτήρια μας στο Κέντρο του Χαλανδρίου. Στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις μας στην οδό Γρ. Γυφτοπούλου 22 & 23, έχουν προσαρτηθεί και αυτές του κτηρίου που βρίσκεται στη Γρ. Γυφτοπούλου 9 (όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν το Φροντιστήριο «Ροπή»), δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο τις προϋποθέσεις ώστε να αξιοποιήσουμε ακόμα πιο στοχευμένα όλο το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε (το επιτελείο των καθηγητών μας που γνωρίζετε, προφανώς θα στελεχώσει σύσσωμο την προσπάθεια αυτή) σε ένα και μοναδικό στόχο: στην επιτυχία των μαθητών μας στο τέλος της διαδρομής τους στο σχολείο.

Η απόφαση αυτή θεωρούμε ότι θα προσδώσει επιπλέον ποιοτικά χαρακτηριστικά στο έργο μας και κατά συνέπεια επιπλέον ώθηση στους μαθητές μας. Φιλοδοξούμε να καταστούμε ακόμα μεγαλύτερος πόλος έλξης για τους μαθητές του Χαλανδρίου και όχι μόνο, που αξιολογώντας τις παροχές μας, θα επιλέξουν να ενταχθούν στο σύστημα εκπαίδευσης που εφαρμόζει τόσα χρόνια πλέον ο Όμιλος αξία.

Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε το χρονοδιάγραμμά μας για τη λήξη του τρέχοντος
διδακτικού έτους και για την έναρξη του επόμενου. Το πλάνο μας για τις δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου θα εφαρμοστεί άμεσα, από τα Θερινά μαθήματα του διδακτικού έτους 2022-23.

Για οποιαδήποτε απορία, θα είμαστε στη διάθεση σας είτε για τηλεφωνική είτε για δια
ζώσης επικοινωνία κατόπιν ραντεβού.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλες τις οικογένειες!

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση του Φροντιστηρίου

αξία – Χαλάνδρι

Ετικέτες: