fbpx

Ανακοίνωση για την ενημέρωση προόδου των μαθητών του Φροντιστηρίου

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες,

στις παρακάτω γραμμές θα βρείτε πληροφορίες για τη δεύτερη προγραμματισμένη ενημέρωση που θα έχετε από τους/τις καθηγητές/τριες του Φροντιστηρίου, σχετικά με την πρόοδο των μαθητών και των μαθητριών μας. Η ενημέρωση θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας zoom.

Για όλους τους/τις μαθητές/τριες μας, έχουμε ορίσει ως χρονικό πλαίσιο για τη διενέργεια της ενημέρωσης αυτής, το διάστημα της επόμενης εβδομάδας, από Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου έως και Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Ο/η κάθε συνεργάτης/τιδα – καθηγητής/τρια του Φροντιστηρίου μας, εντός του τελευταίου ημιώρου του κάθε προγραμματισμένου (με βάση το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα) μαθήματος, θα πραγματοποιεί μέσω zoom διαδοχικά σύνδεση με καθέναν από εσάς, προκειμένου να έχετε κάποια σχετική συζήτηση – ενημέρωση.

Οι προσωπικές διαδικτυακές σας συνδέσεις με τους/τις καθηγητές/τριες μας, θα ακολουθήσουν αλφαβητική σειρά με βάση το επώνυμο των μαθητών/τριών μας και όπως αναφέρθηκε, θα πραγματοποιούνται μέσω του μοναδικού προσωπικού συνδέσμου zoom των καθηγητών/τριων μας, που μπορείτε να βρείτε στα συνοδευτικά σχόλια του αρχείου που θα λάβετε μέσω mail (*).  Στην περίπτωση διπλής διδασκαλίας με τον/την ίδιο/α καθηγητή/τρια για το ίδιο αντικείμενο (συνήθως μαθήματα Γυμνασίου), η ενημέρωση  θα πραγματοποιείται κατά την πρώτη –χρονικά– διδασκαλία που θα προκύψει στο πλαίσιο αυτής της εβδομάδας.

Είναι απαραίτητο, κατά την έναρξη του ημιώρου της ενημέρωσης, να  συνδεθείτε μέσω του προσωπικού  συνδέσμου zoom του/της εκάστοτε καθηγητή/τριας  που θα σας ενημερώσει (καλό θα ήταν να  εγκαταστήσετε το πρόγραμμα zoom στον υπολογιστή, tablet ή κινητό σας, στην περίπτωση που έχετε ελέγξει ότι το πρόγραμμα zoom δεν εκκινείται μέσω διαδικτύου όταν ενεργοποιείτε κάποιο σχετικό σύνδεσμό) και να παραμείνετε στο «Waiting Room» του zoom, μέχρι ο/η συγκεκριμένος/η καθηγητής/τρια να πραγματοποιήσει αποκλειστική σύνδεση μαζί σας.   Παρακαλούμε πολύ για πρακτικούς λόγους, όπως η επικοινωνία σας με τον/την κάθε συνεργάτη/τιδα μας να ολοκληρώνεται στο πλαίσιο των 5 έως 7 λεπτών της ώρας. Εάν κρίνετε ότι για οποιονδήποτε λόγο χρειάζεστε παραπάνω χρόνο συζήτησης με κάποιους από τους/τις καθηγητές/τριες μας ή με τον/την Υπεύθυνο/η Σπουδών του Φροντιστηρίου, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία μας προκειμένου να οριστεί σε άλλο χρόνο κάποια επιπλέον μεταξύ σας συζήτηση.

(*) Για τη λήψη μέσω mail των οδηγιών που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε προκειμένου να ενημερωθείτε από τους/τις καθηγητές/τριες μας, παρακαλούμε πολύ όπως ελέγχετε τακτικά και στη θυρίδα της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας των emails που μας έχετε κοινοποιήσει.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη γενικότερη παράλληλη συνδρομή σας στην  τήρηση του εκπαιδευτικού μας πλάνου.  

Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία σε όλες τις οικογένειες και συνεχή εξέλιξη στους μαθητές και στις μαθήτριες μας!

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση των Φροντιστηρίων αξία

Ετικέτες: