fbpx

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού Διαδικτυακά 26/03/2023

Στη σύγχρονη εποχή, η επιλογή σπουδών και επαγγέλματος είναι από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που καλούνται να πάρουν οι μαθητές/τριες για την πορεία και την εξέλιξή τους. Η αναζήτηση αυτή αρχίζει ήδη από την Α’ Λυκείου ώστε να καταλήξει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.

Από τη μια η 4η βιομηχανική επανάσταση αλλάζει ταχύτατα τα δεδομένα και από την άλλη διάσπαρτες και ξεπερασμένες πληροφορίες και προτροπές από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, παρασύρουν τους μαθητές σε εσφαλμένες επιλογές. Αντιλαμβανόμενοι την σημασία και τη σπουδαιότητα μια τέτοιας διαδικασίας, ο Όμιλος Φροντιστηρίων αξία διοργανώνει μια ξεχωριστή και διαδραστική ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε συνεργασία με τη διακεκριμένη και ηγετική – στον κλάδο της – επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας. Ομιλητής της παρούσας εκδήλωσης θα είναι ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος, Συγγραφέας & Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και ένας από τους πλέον έμπειρους ομιλητές πανευρωπαϊκά.

Σε μια άκρως διαδικαστική και βιωματική ημερίδα, οι συμμετέχοντες θα πληροφορηθούν για δεδομένα πού αφορούν:

  • Τις νέες τάσεις στην Ελληνική & Ευρωπαϊκή αγορά εργασίας
  • Τα επαγγέλματα του Μέλλοντος & τις νέες εξειδικεύσεις της 4ης βιομηχανικής επανάστασης
  • Τις καλύτερες δυνατές επιλογές στα πεδία αλλά και στις διάφορες κλίμακες της βαθμολογίας
  • Τις σημαντικότερες αλλαγές και παγίδες του Συστήματος

Παράλληλα, ο ομιλητής θα αναδείξει πως μέσα από κλασικές σπουδές μπορούμε να ακολουθήσουμε δυναμικά πεδία και θα παραθέσει με αναλυτικά παραδείγματα τη διεπιστημονικότητα των τμημάτων και τις μοναδικές ευκαιρίες που δημιουργεί για τους μαθητές μέσα από τις πρωτογενείς μελέτες της επιστημονικής του ομάδας. Παράλληλα, θα βοηθήσει τους γονείς να ανακαλύψουν πρωτόγνωρα δεδομένα για το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μέλλον των παιδιών τους.

Μετά το πέρας της ομιλίας, θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για συζήτηση με τον ομιλητή και επίλυση αποριών.

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Κυριακή 26 Μαρτίου, Ώρα 17:00


Οδηγίες Παρακολούθησης

Την ημερομηνία διεξαγωγής το σεμινάριο θα είναι διαθέσιμο μέσω Facebook και YouTube.

Facebook  YouTube


Σας περιμένουμε να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον σας!

Μείνετε συντονισμένοι, κάνοντας like στην σελίδα των Φροντιστηρίων αξία στο Facebook, για να ενημερώνεστε άμεσα σχετικά με όλα τα εκπαιδευτικά νέα.

Ετικέτες: